Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bryndza z wedzoną rybą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 25 dkg
wędzona makrela 1 szt.
musztarda 1 łyzka
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bryndza z wedzoną rybą

Makrele obrać i rozdrobnić widelcem w miseczce.Dodać bryndzę, musztardę, czosnek i wymieszać. Doprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

atort111
atort111 04.11.2015 13:01
bardzo lubię
Adamorek 12.09.2014 16:05
ciekawe połączenie
jasiek 27.12.2013 14:43
Irakiem połączenie
Monika192 28.03.2011 12:14
coś pysznego:)
Kryska73 27.12.2010 14:52
bardzo lubię taka pastę
Kryska73 27.12.2010 14:52
bardzo lubię taka pastę
zajaczekjz 29.11.2010 15:50
bardzo pożywna i smaczna!
Łucja1 31.10.2010 15:52
moja ulubiona pasta!
mamusia1 05.08.2010 11:08
dodałabym pieprzu!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak