Składniki:
zakwasu żytniego | 2/3 szk |
świeżych drożdży | 50 g |
płatków kukurydzianych | 300 g |
mąki pszennej typ 750 | 500 g |
mąki pszennej typ 650 | 500 g |
soli | 2 łyżka |
brązowego cukru | 2 łyżka |
letniej wody | 1 l |
roztopionej margaryny | 5 łyżka |
zakwasu żytniego | 2/3 szk |
świeżych drożdży | 50 g |
płatków kukurydzianych | 300 g |
mąki pszennej typ 750 | 500 g |
mąki pszennej typ 650 | 500 g |
soli | 2 łyżka |
brązowego cukru | 2 łyżka |
letniej wody | 1 l |
roztopionej margaryny | 5 łyżka |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: