Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z bryndzą i ogórkiem konserwowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 20 dkg
cebula biała 1 szt.
ogórek konserwowy Smak 1 szt.
śmietana 12% 2 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z bryndzą i ogórkiem konserwowym

Cebule obrać,drobno posiekać,korniszony tez drobno posiekać. Wszystko wymieszać z bryndzą i śmietaną. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 28.02.2013 16:54
pyszna do krakersów
Monika192 28.03.2011 12:13
pychotka
Kryska73 26.12.2010 16:40
superowa!
Kryska73 26.12.2010 16:40
superowa!
Łucja1 26.12.2010 16:28
super!
Łucja1 26.12.2010 16:28
super!
zajaczekjz 29.11.2010 15:49
smaczna!
Łucja1 31.10.2010 15:50
bardzo smaczna!
Łucja1 31.10.2010 15:50
bardzo smaczna!
mamusia1 04.08.2010 15:06
super smak!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak