Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony Boczek

2.0
(7)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płat surowego boczku bez skóry 2 kg
czosnek 4 ząbki
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony Boczek

Boczek opłukac, osuszyć, czosnek obrac ppzrcisnąc przez praske i wymieszac z solą i natrzec tym boczek, przyprawic pozostałymi przyprawami: pieprzem, odrobina Kucharka, papryką mielona, zwinąc w ciasny rulon i obwiązac dratwą, wstawic na noc do lodówki, nastepnego dnia wkładamy do piekarnika na 2 godz w 180 stop.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 27.10.2016 19:36
wygląda bardzo apetycznie
magduś83 12.10.2014 22:41
rewelacja!!!!
gacopierz23 05.04.2014 09:06
taki domowy - wspaniały
ppaulina 10.03.2014 10:52
wygląda świetnie
Aannkaa82 18.11.2013 21:34
Uwielbiam boczuś :)
treonina 15.06.2013 22:28
świetny przepis!
Rafał10 03.06.2013 18:09
Wprost idealny :) Uwielbiam takie domowe pieczenie :)
magduś83 11.05.2013 15:55
bardzo smakowicie wygląda :)
Alex_M 01.05.2013 13:37
pyszny boczus :)
Ewa104 29.04.2013 07:23
Kiedyś piekłam czasami takie boczki.Tylko używałam więcej przypraw do natarcia.Teraz tylko popatrzę,będzie zdrowiej i mniej kalorycznie,bo wszystkie postanowienia dostaną w łeb.
Renata9 28.04.2013 13:44
fajny boczek, chociaż tłuściutki
Marta11 28.04.2013 13:33
lubie taki boczek
bogusia19 28.04.2013 13:22
smakowity kąsek
dodi 28.04.2013 12:26
pyszny boczuś
Megg 28.04.2013 12:22
hmm wygląda bardzo bardzo smakowicie!!!
2milutka 28.04.2013 12:20
Ale pysznie wygląda!
kasiaw 28.04.2013 12:11
wygląda bardzo apetycznie
iwi 28.04.2013 12:08
Kawał dobrego mięcha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak