Pasta z jaj i serka topionego

Pasta z jaj i serka topionego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek topiony śmietankowy duży

    1 szt.
  • majonez tradycyjny

    3 łyżki.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • jaja na twardo

    5 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać i zetrzeć na bardzo drobnej tarce. Dodać serek,majonez,przyprawy i dobrze wymieszać. Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta14

06.03.2012 13:50
bardzo dobra:)

Kryska73

18.12.2010 18:04
super

zajaczekjz

14.11.2010 15:45
ulubiona przez moje dzieci!

Łucja1

21.10.2010 17:11
bardzo smaczna i szybka!

mamusia1

02.08.2010 18:19
smaczna!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat