Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jaj i serka topionego

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony śmietankowy duży 1 szt.
majonez tradycyjny 3 łyżki.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jaj i serka topionego

Jajka obrać i zetrzeć na bardzo drobnej tarce. Dodać serek,majonez,przyprawy i dobrze wymieszać. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta14 06.03.2012 13:50
bardzo dobra:)
Kryska73 18.12.2010 18:04
super
zajaczekjz 14.11.2010 15:45
ulubiona przez moje dzieci!
Łucja1 21.10.2010 17:11
bardzo smaczna i szybka!
mamusia1 02.08.2010 18:19
smaczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak