krupnik wiosenny

krupnik wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • płatki owsiane

    5 łyżek
  • mleko

    1 szkl.
  • masło

    1 łyzka
  • sól

    do smaku
  • rzeżucha

    2 łyzki
  • przyprawa kucharek

    2 łyżki
  • włoszczyzna

    1 (pęczek)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Włoszczyznę obrać i pokroić w kostkę. Ugotować do miękkości,zasypać płatkami owsianymi. Osolić, dadac masło i doprawić do smaku.Na końcu dołożyć rzeżuchę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ada-Gaba

17.01.2012 07:30
przepadam za zupami

Monika192

28.12.2010 14:52
uwielbiam krupnik, mniam

Kryska73

16.12.2010 21:06
wspaniały

zajaczekjz

14.11.2010 15:43
pyszny!

Łucja1

16.10.2010 11:03
jedna z ulubionych moich zup

mamusia1

02.08.2010 16:55
lekki i super na upały!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat