sos pieczarkowy

sos pieczarkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • beszamel

    2 szkl.
  • pieczarki

    10 dag
  • śmietana 12%

    1/2 szkl.
  • masło

    1 łyzka
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić,pokroić i udusić na maśle.Włożyć do gorącego sosu i pogotować chwilkę.Zestawić z ognia,zaprawic śmietaną,dodac pieprz i sól do smaku. Podawać do drobiu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

03.08.2011 12:56
aromatyczny!

mamusia1

03.08.2011 12:56
aromatyczny!

aleksa123

15.05.2011 07:46
fajny przepis

Kryska73

13.12.2010 19:55
wspaniały!

zajaczekjz

10.11.2010 18:01
pyszny!

Łucja1

15.10.2010 14:36
do gołąbków idealny!

mamusia1

31.07.2010 11:37
super!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat