Przepis i sposób przygotowania na: Grill: Ziołowy sznycel
Plastry mięsa piec na grillu po 5 min z każdej strony. Mięso podawać pokryte przyrządzoną pastą. Podawać z bułką i pikantną sałatką.
piersi kurczaka | 4 |
soku z cytryny | 2 łyżki |
octu winnego | 2 łyżki |
oliwy z oliwek do smażenia | 4 łyżki |
czerwone cebule | 2 |
natki pietruszki Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
estragon | 1 łyżeczka |
mięta | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
chleb tostowy | 2 kromki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: