Puszysta pasta serowa

Puszysta pasta serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ementaler

    20 dkg
  • masło

    4-5 łyżek
  • ugotowane żółtka

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na jak najdrobniejszych oczkach, dodać roztarte żółtko, masło i musztardę. Ucierać na puszystą masę. Przed podaniem lekko schłodzić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

alaaa

12.04.2011 19:20
super szybko i smacznie

Barbara55

21.03.2011 15:20
na kanapki jak znalazł

kielcok1

24.02.2011 16:28
bardzo fajne składniki, pasta prosta i smaczna

Karolcia12

17.09.2010 22:12
dobre:)

marta639

17.09.2010 16:47
Trzeba spróbować.

Ela20

22.05.2010 11:13
Ta pasta tez wygląda na apetyczną :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat