Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka w boczku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 45 dag
Pieprz biały mielony Prymat
tłuszcz do smażenia
mleko do namoczenia wątróbki 1/2 litra
boczek wędzony 15 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w boczku

Watróbkę oczyścić, opłukać i namoczyć w mleku.Podzielić na 15 części. Każdą część zawinąć w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Usmażyć na patelni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 10.08.2013 12:17
bardzo smaczna
gacopierz23 27.11.2011 12:17
ciekawe
mamusia1 10.07.2011 10:41
pycha
mamusia1 10.07.2011 10:41
pycha
Kryska73 10.12.2010 21:28
rewelacja!
zajaczekjz 06.11.2010 15:28
lubię taką
Łucja1 04.10.2010 15:45
niespotykany przepis!
mamusia1 30.07.2010 10:24
warto spróbować pyszne!!
eli_555 29.07.2010 20:57
Muszę zrobić na grillu.
elwal
elwal 27.07.2010 00:15
... lub na grillu :)
elwal
elwal 27.07.2010 00:15
Ja piekę w piekarniku :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak