Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z kiełkami soi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
kiełki sojowe 10 dag
olej sojowy 3 łyżki
sos sojowy 2 łyżki
miód wielokwiatowy 2 łyżki
ocet winny 3 łyzki
cebula 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z kiełkami soi

Kapustę pokroić w paski. Cebulę ze szczypiorem pokroić w krążki. Kiełki sparzyć na sicie. Z oleju,octu winnego,sosu sojowego i miodu przygotować gładki sos. Składniki sałatki wymieszać z sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 09.12.2010 14:00
świetna!
Monika192 06.11.2010 17:00
super przepis
zajaczekjz 04.11.2010 19:28
nowa i na pewno dobra!
aranka 25.10.2010 09:38
dla mnie nowosc,musze spróbowac!
Łucja1 16.09.2010 16:01
nie próbowałam takiej surówki! ale myślę,że warto!
Dorota76 25.08.2010 18:46
oryginalna
mamusia1 29.07.2010 16:11
rewelka!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak