Sposób przygotowania

Wykonanie:
½ kg cebuli skropić kwaskiem i olejem, posolić i zmiękczyć (nie rumienić), doprawić do smaku i posypać zieleniną. Następne ½ kg cebuli smażyć i przyprawić jak wyżej z dodatkiem koncentratu, sproszkowanej papryki i zieleniny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    interesujący przepis
  • -1
    original
    Opublikowano

    Marta11

    ciekawy pomysl
  • -1
    original
    Opublikowano

    Gracer

    fajna suróweczka
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A jaież to surówki, skooro smażone?! Ignorancja zupełna...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Megg

    bardzo ciekawy przepis warty wypróbowania :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    surówka to surówka czyli warzywa na surowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !