Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z jaj i cebuli

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 szt
cebula biała 2 szt
oliwa 2 łyzki
sok z cytryny 1 szt
szczypiorek posiekany 2 łyżki
przyprawa Kucharek smak wiosny 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z jaj i cebuli

Cebulę drobno posiekać, skropić sokiem z cytryny, zalać oliwą. Obrane jaja drobno pokroić i połączyć z cebulą, przyprawą Kucharek smak wiosny. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 17.03.2013 10:36
pyszna ze świeżym chlebkiem
iknkirke 14.03.2012 14:06
mniam
Kryska73 08.12.2010 17:31
pychotka!
zajaczekjz 03.11.2010 17:20
smaczna!
Ania71 20.10.2010 23:28
musze wyprobowac
Łucja1 03.10.2010 15:56
bardzo zdrowa i smaczna
zuzanna6 19.09.2010 08:31
Też robię pastę, ale trochę inaczej.
Margo1 18.09.2010 08:45
ciekawe..
Łucja1 13.09.2010 20:19
bardzo dobrze komponuje się ze świeżym chlebkiem.
Justyna88 27.08.2010 12:09
robie podobna paste ale na pewno wyprobuje tez przepis dla urozmaicenia :D
usmiech 14.08.2010 11:41
muszę spróbować to zrobić:)
gacopierz23 29.07.2010 21:09
lubię takie
mamusia1 28.07.2010 15:26
bardzo dobre!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak