Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy w orzechach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
orzechy włoskie
jajko
ser camembert
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy w orzechach

Piersi z kurczaka należy rozbić oprószyć solą, pieprzem, czosnkiem a następnie panierować w jajku i orzechach. Smażyć na oleju na złoty kolor. Po usmażeniu na schabowe nałożyć ser i zapiec w piekarniku. Polać żurawiną ze słoiczka. Smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 02.03.2014 11:43
super troche inny kotlecik
Aleksandra/Olcia 27.10.2013 14:29
mniam ale super danie
IwonaDD 17.05.2013 20:34
wow pyszności !!!!
cooleczka 10.05.2013 13:03
brzmi super
msmors 22.04.2013 21:20
bardzo ciekawy przepis
GOSIA18 22.04.2013 19:40
bardzo pyszny pomysł
kriko 22.04.2013 18:28
super przepis
Krzysztof15 22.04.2013 18:23
super danie
Janina 22.04.2013 16:38
Takiego jeszcze nie jadłam
Megg 22.04.2013 16:26
ciekawa odmiana schabowego, musi być smaczny!!!
iwi 22.04.2013 16:00
Fajny patent na schaboszczaka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak