Składniki:
filety z białej ryby morskiej | 4 szt. |
koper włoski | 1 szt. |
masło | 2-3 łyżki |
rodzynki | 100 gramów |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
miód | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 0,75-1 szklanka |
filety z białej ryby morskiej | 4 szt. |
koper włoski | 1 szt. |
masło | 2-3 łyżki |
rodzynki | 100 gramów |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
miód | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 0,75-1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: