Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

„Pasta z Brie”

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
serek brie 10 dag
szczypior
sól do smaku
papryka mielona
cebula 1 szt.
jogurt 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: „Pasta z Brie”

Wykonanie:
Twaróg wymieszać ze śmietaną cebulą drobno posiekaną ,szczypiorkiem, papryką i solą do smaku. Serek Brie rozgnieść widelcem i wymieszać z twarogiem .Podawać pastę z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 15.09.2013 09:44
pycha pasta
idealme 15.04.2013 22:22
musi być pyszne!! :)
beniaminek 15.04.2013 21:49
fajne danie
Megg 15.04.2013 21:39
pyszna na śniadańko :-)
Gracer 15.04.2013 20:49
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak