Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne Party

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
papryka marynowana 2 kawałki
marchewka mrynowana 4 łyżki
ogórki 4 kaszubskie
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne Party

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i studzimy. do zimnego ryżu dodajemy tuńczyka i lekko mieszamy. Warzywa konserwowe odcedzamy z zalewy kroimy drobno i dodajemy do ryżu. Rzodkiewki kroimy w kosteczkę ,szczypiorek siekamy . Następnie kroimy drobno ogórki z zalewy kozackiej. Wszystko dokładnie mieszamy . Doprawiamy solą morską i pieprzem do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak