Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony puch :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka agrestowa 1 szt
serek homogenizowany 2 szt
kiwi 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony puch :

Galaretkę rozpuścić w 200 mll gorącej wody .Ostudzić . Zostawić aż zacznie krzepnąć . Taką krzepnącą galaretkę zmiksować z serkami . Wylać w prostokątne naczynie i wstawić do lodówki do zastygnięcia .Potem wyjąć z pojemnika i pokroić w kostkę .
Podawać w szklanych pucharkach udekorowane kawałkami kiwi .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 18.04.2011 10:06
Szybko znika z pucharków:)
barbara11561 05.03.2011 09:38
bardzo dobre,też to robię
matii6 31.12.2010 16:12
zielono mi ,,ale smacznie
alaaa 16.10.2010 13:53
super deserek a ta żabka jaka śliczna
buksiak12 27.09.2010 13:27
fajnie wygląda
annamariakowalczyk3 07.09.2010 06:53
palce lizać/
ben-ka 05.09.2010 16:42
Jakie to musi być smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak