Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 litr rosołu z kury
4 trójkąciki serka topionego
1 pęczek szczypiorku
ryż preparowany 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa

W małym garnku gotujemy rosół z kury i wkładamy pokrojony ser, ubijamy wywar trzepaczką do piany, aż się serek rozpuści. Wszystko dokładnie mieszamy, po czym dodajemy pokrojony szczypiorek. Zupę serową można podawać z prażonym ryżem. Posypać natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak