Schab ze śliwką

Schab ze śliwką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1kg
  • śliwki suszone

    1op
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wzdłuż schabu zrobić nacięcie cienkim nożem, następnie ciasno wcisnąć do środka suszone śliwki. Otwory na końcach zamknąć wykałaczkami. Całość zalać marynatą do mięsa i zostawić na 2-3 godz. Następnie włożyć do rękawa do pieczenia i upiec w piekarniku ok 1 godz. Smaczny na ciepło i na zimno.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (26)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jaheira11

17.12.2011 22:49
bardzo apetyczny

agnieszka214

03.10.2011 06:52
pyszny tez taki robie

Stenka

02.07.2011 10:17
dokładnie tak robię i ja

szajba2

25.04.2011 15:42
coś konkretnego na ząb

Anna133

21.04.2011 19:16
tez robię taki

Ela15

21.04.2011 09:38
super

Kuchareczekjeden

09.04.2011 21:05
ja też lubię!

kochanyptysiu

09.04.2011 20:57
moj ulubiony

Barbara55

16.03.2011 15:35
schab ze śliwką dobry a bez śliwki jeszcze lepszy

kochanyptysiu

10.02.2011 11:25
pycha!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat