Przepis i sposób przygotowania na: Marchew, gruszka i pietruszka, czyli potrawka ze schabem
Kroki postępowania
Dobrze smakuje z ryżem i dobrą, łagodna sałatką.
schab bez kości | 2 kotlety |
pietruszka | 1 średnia |
marchew | 1 średnia |
gruszka | 1 średnia |
cebula | 1 mała |
oliwa | 2 łyżki |
pietruszka suszona | 1 łyżeczka |
szczypiorek | do posypania |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: