Sposób przygotowania

Filety z łososia posiekać w drobną kostkę, dodać posiekaną szalotkę, kapary, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie odstawić do lodówki na ok. 30 minut.
Tak przygotowany tatar podawać z rukolą, białą bagietką i przekrojonymi na pół jajkami przepiórczymi z kawiorem.

Komentarze

  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paolcia

    mniammm pyszne musi być :)
  • 0
    moje-zdjecie
    Opublikowano

    trufelek

    Mniam :) Wygląda bardzo apetycznie!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał3

    świetne polecam serdecznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    arbuzowo

    Kolejny przepis do wypróbowania
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ciekawa jestem tego smaku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza0823

    muszę zrobić
  • 0
    11665775_966716180056065_8219190919593407840_n
    Opublikowano

    kasia.s

    Również robię tatara z łososia, ale mój nie umywa się do tego w Pańskim wykonaniu, nie tylko jeśli chodzi o wygląd, ale zapewne również jeśli chodzi o smak:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartekk

    smaczne musi byc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczny tatar.
  • 0
    p1170829
    Opublikowano

    miodunka

    Muszę wypróbować!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    juz sam widkok kusi by sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo elegancko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !