Sposób przygotowania

Wylepić foremki silikonowe ciastem francuskim, następnie do każdej włożyć połówkę brzoskwini lub też inne owce. Na wierzchu babeczki położyć kółko z ciasta francuskiego, oblepić dokładnie brzegi. Posmarować wierzch roztrzepanym jajkiem. Na końcu posypać cukrem. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 15 minut za złoty kolor. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowity przepis
  • 2
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    monia502

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokus

    smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    pyszne babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne babeczki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczne babeczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    wspaniały pomysł !!!!!!!!!!! zabieram do mojej księgi :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    swietny pomysl!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    jak pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !