Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja na twardo faszerowane pieczarką lub łososiem

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10
łosoś wędzony plastry
pieczarki 30 dag
majonez
serek mascarpone
koperek
szczypiorek
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja na twardo faszerowane pieczarką lub łososiem

Jaja na twardo obrać i przekroić na pół, wyjąć żółtka.

1) z pieczarkami:

pieczarki pokroić drobno i podsmażyć na maśle, poczekać aż ostygną i rozetrzeć z żółtkiem. Dodać majonezu i doprawić solą i pieprzem. Udekorować szczypiorkiem, rzodkiewką :)

2) rozetrzeć żółtka z serkiem mascarpone i pokrojonym drobno łososiem, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać koperku. Udekorować szczypiorkiem, rzodkiewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 19.04.2014 11:34
smaczne i pięknie podane
gacopierz23 17.04.2014 21:18
pięknie będą wyglądać na moim stole wielkanocnym
Bernadeta1 16.04.2013 10:20
smaczne a podane rewelacyjnie
treonina 31.03.2013 21:26
przepis cudo!
adelajda 31.03.2013 21:05
smaczne te z łososiem !
Konczi 31.03.2013 18:54
kolejne świąteczne śniadanko
Pyszota 31.03.2013 18:48
świetnie wyglądają
carmen 31.03.2013 18:21
pięknie podane :)
WiktoriaGotuje 31.03.2013 18:04
pyszne, ciekawe połączenie składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak