Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chrzanowa
Gotową zupę podajemy z jajkiem, rzeżuchą lub grzankami czy groszkiem ptysiowym. Smacznego!
chrzan tarty | 4 łyżki |
por | 1 szt. |
pietruszka | 2 szt. |
seler | 1/2 szt. |
ziemniaki | 4-5 szt. |
cebula | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
śmietanka 12-procentowa | 200 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
ziele angielskie | 2 szt. |
majeranek | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
cukier | do smaku |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 4 szt. |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: