Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta po hambursku

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 200 g
parówki 2 sztuki
kapusta 1 kg
sól, pieprz, cukier do smaku
baleron

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta po hambursku

boczek z mięsem zalać wodą i gotować 60 minut kapustę gotować 4 l wrzącej wody przez 5 minut odcedzić schłodzić w zimnej wodzie kapustę wraz z parówkami dodać do mięsa i gotować jeszcze 30 minut mięso i parówki rozłożyć na talerzach kapustę drobno posiekać wymieszać doprawić do smaku i dodać mięso

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 10.12.2011 21:20
super
KasiaK90 15.09.2011 12:13
super
buksiak12 03.09.2010 12:45
ciekawy przepis
buksiak12 03.09.2010 12:45
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:17
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Dorota71 03.09.2010 12:17
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:03
mniam mniam
Emilia22 03.09.2010 11:03
bardzo interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak