Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brokuł panierowany

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 7-8 łyżek
olej do smażenia
brokuły 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Brokuł panierowany

Brokuły obgotowujemy w wrzącej, osolonej wodzie 5 minut. Odsączamy,każdą różyczkę panierujemy w rozmąconym jajku i tartej bułce. Smażymy z wszystkich stron na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 23.06.2013 15:22
Pyszny brokuł.
Betka 22.12.2012 08:47
mmm ekstra!!!:)
madzialena19 02.05.2012 21:24
Lubię bardzo brokuł.
ewa84 31.03.2011 13:59
mniam ;))
berys18 09.10.2010 17:47
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak