Flaczki warzywne

Flaczki warzywne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion warzywny

    1 litr
  • marchewka

    20 dag
  • pietruszka

    10 dag
  • seler

    5 dag
  • przyprawa do flaków

    2 płaskie łyżeczki
  • majeranek

    2 szczypty
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obraną marchewkę,pietruszkę i seler kroimy w cienkie paseczki. Wrzucamy do gotującego się bulionu. Gotujemy do miękkości warzyw. Doprawiamy przyprawą do flaków, solą, pieprzem, majerankiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Betka

22.12.2012 08:47
smaczne:)

Marek6

08.07.2011 14:04
Dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat