Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana cebula.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 6
kiełbasa 2
ser żółty
sól
pieprz
papryka mielona
szczypior
boczek

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana cebula.

6 cebul obieramy w całości gotujemy w osolonej wodzie przez 20 min. Po ugotowaniu obcinamy końce cebuli i wyciągamy środki,które kroimy w kostkę i razem z kiełbasą przysmażamy na margarynie dodając przyprawy. Kieszonki z cebuli owijamy boczkiem spinając wykałaczką a do środka wkładamy farsz posypując serem i szczypiorkiem. Wkładamy do piekarnika na około 30 min 170 stopni . Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 08.12.2013 16:35
wygląda super
Ania67 27.03.2013 19:08
Wstyd przyznać, ale nigdy jeszcze nie jadłam nadziewanej cebuli- musze nadrobic zaleglosci
Megg 27.03.2013 18:56
ciekawy pomysł, jeszcze nie jadłam takiej cebulki, wygląda przepysznie!!!
gosia561 27.03.2013 18:31
ale ona dobra
Rossie 27.03.2013 16:17
Bardzo lubię taką cebulkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak