Pomidory faszerowane pastą o smaku papryki

Pomidory faszerowane pastą o smaku papryki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    7 sztuk
  • pasta o smaku papryki

    14 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Myjemy pomidory, osuszamy, ścinamy wierzchy. Wydrążamy miąższ. Oprószamy środek pieprzem białym. Nakładamy farsz. Przykrywamy ściętym plastrem pomidora.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta0906

12.11.2010 13:20
Smacznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat