Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka faszerowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
cebula 1 szt
czosnek 3 ząbki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz mielony
koncentrat pomidorowy
ryż 100 (ugotowany)
papryka 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana

z papryk wycinamy gniazdo nasienne mięso wymieszujemy z ryżem cebulą czosnkiem dodajemy pieprz i kucharka do smaku następnie nadziewamy papryki układamy w naczyniu żaroodpornym podlewamy wodą i dusimy w piekarniku do 1.5 godz wyciągamy i zaprawiamy sos dodając koncentrat i śmietanę wymieszaną z mąką i wodą zagotowujemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 08.04.2014 19:52
uwielbiam faszerowaną paprykę jest pyszna
Agnik 02.03.2011 11:33
pychota
kate.500 20.02.2011 10:43
Pyszne
Monika192 13.01.2011 20:47
mniam
wolochski 03.12.2010 21:48
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak