Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mała główka kapusty pekińskiej 1 szt
marchew 1 duża
jabłko 1 duże
cebula 1 średnia
sól, cukier, pieprz do smaku
ocet jabłkowy 1 łyzka
oliwa 2-3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki

Kapuste oczyścić, poszatkować. Jabłko i marchewke obrac i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Cebule obrac i drobno posiekać. Wszystko wymieszac przyprawic do smaku solą, pieprzem i odrobina cukru. Dodac ocet i olej lub oliwe, dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 14.04.2012 23:50
szybko i niedrogo a do obiadku jak znalazł:}
Mariposas 16.11.2011 19:51
super dodatek do obiadku
anemon 31.05.2011 07:43
Pyszna, kolorowa i pełna witamin.
eli_555 09.03.2011 22:28
szybko i smacznie
Dorota71 24.09.2010 08:02
pyszna
Mysiunia 22.09.2010 08:49
pyszniutka ta salatka:)
kasiurek 05.09.2010 21:42
pychota:)
Kate131 24.07.2010 07:51
tez taką robię, smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak