Przepis i sposób przygotowania na: Rybka ze szpinakiem
Filet rybny obtoczyć w jajku i w bułce tartej, podsmażyć z jednej strony, położyć cienką warstwę na filet, delikatnie polać jajkiem oraz bułką tartą. Smażyć z każdej strony do zarumienienia.
filet z dowolnej ryby | 1 sztuka |
szpinak mrożony | 0,5 opakowania |
ser feta | 0,5 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
cebula biała | 0,5 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: