Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokardki ze szpinakiem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron kokardki 1 opakowanie
szpinak świeży lub mrożony 1 opakowanie
czosnek 0,5 główki
feta 1 sztuka
pomidory suszone 1 łyżeczki
pomidorki koktajlowe 5 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula biała 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki ze szpinakiem i fetą

Makaron Kokardki ugotować. Szpinak ugotować, dodać ser Feta. Dodać wyciśnięty czosnek, pokroić w ćwiartki pomidorki koktajlowe i dołożyć do szpinaku. Cebulę podsmażyć i dodać do całości. Przyprawy dodać do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 22.03.2013 17:08
super pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak