Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5-2 litry
koperek 2-3 lyzki
marchewka ugotowana 1 sztuka
starty ser pol szklanki
śmietana wg uznania
sol ii pieprz do SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa z serem

Zagotowujemy wywar i wkladamy drobno pokrojona marchewke i starty ser.Mieszamy i gdy ser sie stopi wsypujemy posiekany koperek.Gasimy ogien i wlewamy smietane.Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Mozemy podawac z makaronem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 25.08.2010 20:34
zupka przepyszna
anja3107 23.07.2010 14:59
jadłam ale bez sera, teraz muszę taką spróbować
Ewa111 22.07.2010 14:54
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak