udka w pikantnej posypce

udka w pikantnej posypce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka kurczaka

    1 kilogram
  • czosnek

    1-2 zabki
  • przyprawa do kurczaka - pikantna

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

udka pluczemy i wycieramy papierowym recznikiem.Nacieramy przekrojonym zabkiem czosnku i obficie posypujemy przyprawa.Odstawiamy na chwile,po czym wkladamy do woreczka i pieczemy okolo 1 godziny w temp.200 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

czekoladka_m

15.01.2012 18:15
Ale rarytasy

Iwusia

28.02.2011 22:40
pycha :)

Goya

13.01.2011 23:43
mniam

pioge7

01.01.2011 08:57
super

Misiek1

16.08.2010 09:17
Pysznie brzmi...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat