Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kwaśna mizeria

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 40 DAG
Kwas cytrynowy Prymat DO SMAKU
koperek 1 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: Kwaśna mizeria

Oczyszczone ogórki obrać po czym pokroić je w plasterki.
Następnie skropić je kwaskiem cytrynowym rozpuszczonym w odrobinie wody.
Doprawić jeszcze do smaku solą oraz cukrem i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 07.12.2012 20:37
zjadłabym
agata1722
agata1722 05.03.2012 22:41
dobry dodatek w sezonie do ziemniaczków
Tika4444 28.02.2012 08:52
muswzę wypróbować
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
berys18 16.02.2012 14:45
z kwaskiem nie robiłam...
szajba2 23.04.2011 18:42
kwaśna
Barbara55 11.03.2011 16:12
lubię mizerię do obiadu
maciek7 20.02.2011 19:01
pyszne
kielcok1 16.02.2011 15:26
do ziemniaczków i np. mielonego jak znalazł
rakow2
rakow2 13.12.2010 15:24
byle nie za kwaśna była

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak