Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mus z makreli

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
musztarda 2 łyżki
śmietana 30% 200 ml
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: mus z makreli

Kroki postępowania

1
Makrelę obieramy ze skóry i ości. Mięso miksujemy z musztardą.
Krok 1 - mus z makreli foto
2
Z chłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno.
Krok 2 - mus z makreli foto
3
Do ubitej śmietany dodajemy zmiksowaną rybę i dokładnie mieszamy, ewentualnie doprawiamy do smaku. Mus rewelacyjnie smakuje na mini sucharkach.
Krok 3 - mus z makreli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 02.02.2014 20:52
fajne mini kanapki
Wacław 29.09.2013 12:12
ciekawy przepis,dla mnie nowość
Malinka 22.09.2013 19:35
Makrelę bardzo lubię, więc w tej wersji zjadam całą:)
ppaulina 20.09.2013 10:16
wygląda znakomicie
cooleczka 04.09.2013 22:33
super przystawka
cooleczka 04.09.2013 22:33
super przystawka
barbara11561 09.06.2013 20:28
świetna przekąska
owca441 17.04.2013 19:55
swietny )))
misia53 31.03.2013 21:46
wygląda znakomicie
wyattearp 20.03.2013 09:48
jak ładnie podany !!
MAR3STA 19.03.2013 23:27
bardzo apetyczne śniadanko
idealme 19.03.2013 14:46
bardzo estetycznie wygląada:)
pajbek 19.03.2013 13:56
Super przekąskę tu widzę :-)
gosia56 19.03.2013 13:28
napewno pyszna
anemon 19.03.2013 13:23
Pięknie podajesz swój mus z makreli.
Laila2786 19.03.2013 12:14
bardzo apetyczny
Megg 19.03.2013 12:06
pysznie!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak