Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos Agatki

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 kg
kiełbasy 0,5 kg
koncentrat pomidorowy 6 łyzek
cebula 3 sztuki
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 6 sztuk
ziele angielskie do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
marchew 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Agatki

Kroki postępowania

1
Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę i przypiec mocno na patelni
Krok 1 - Bigos Agatki foto
2
Kapustę i marchew poszatkowaną dusić około 1 godziny w razie potrzeby dolewając wody. Mieszać czasami.
Krok 2 - Bigos Agatki foto
3
Do ugotowanego bigosu dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy.
SMACZNEGO
Krok 3 - Bigos Agatki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 08.09.2013 17:09
mam ochotę na taki bigos
Pietruszka 02.09.2013 08:07
pyszny bigosik
MagdaXXX 08.06.2013 22:13
mniam pychotka
Amellia 27.03.2013 09:30
wygląda pysznie
Janina 18.03.2013 20:25
bardzo lubię bigos
Kasia36 18.03.2013 20:23
Pyszny bigos, robię podobny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak