Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wątróbki wieprzowej

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 3 sztuki
pieczarki 25 dag
suszone śliwki kalifornijskie 20 dag
boczek 30 dag
wątróbka wieprzowa 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wątróbki wieprzowej

Watrobke kroimy na male kawalki , cebule w plasterki , , boczek tez kroimy na male kawalki . Na mokre patyczki saszlykowe nakladamy ; watrobke , boczek , sliwke , pieczarke i cebulke itd . Pieczemy na grilu 20 - 25 minut obracajac szaszlyki . Te szaszlyki tez mozna w domu na oleju usmazyc .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 21.12.2012 00:22
ekstra:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak