Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekane bagietki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietki 2 szt
parówka 2 szt
pieczarki 4 duże
śmietana 18 proc 2 łyżki
ser żółty 4 plastry
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane bagietki

Pieczarki kroimy w plastry i podduszamy na oleju,dodajemy śmietanę doprawiamy solą i pieprzem. Bagietki przekrawamy wzdłuż na pół, na każdą nakładamy porcję pieczarek, parówkę pokrojoną w ukośne plastry i plastry sera. Wstawiamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i podgrzewamy, aż ser się roztopi, a bułka stanie się chrupka. podajemy polane ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwi 17.03.2013 08:51
Smakowity posiłek.
Janina 16.03.2013 16:40
bardzo fajne
Aleksandra/Olcia 16.03.2013 16:13
pyszna kolacja
2milutka 16.03.2013 15:44
pyszne są :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak