Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki pełne sera

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 5 szt
mozzarella 125 g
serek topiony 40 g
ser żółty 50 g
ser brie 50 g
pomidory suszone Smak 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki pełne sera

Z bułek (kajzerek) ściąć wierzch i wydrążyć miąższ.Do każdej wydrążonej bułki włożyć suszonego pomidorka.Na pomidorku ułożyć dowolne kawałki serów, oczywiście można użyć dowolnych ulubionych serów.Ser można również posypać bazylią lub oregano,ja użyłam serka brie z zielonym pieprzem więc ziół nie dodawałam.Bułeczki zapiekać na 170 C aż sery się rozpuszczą a bułeczki przyrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 12.02.2014 15:08
świetne bułeczki :)
pestka 28.01.2014 08:36
pyszne bułeczki
Ola1young 24.12.2013 10:44
pyszniutkie bułeczki,mniam :)
goofy9 07.10.2013 22:38
serowo, super
Monika58 15.03.2013 14:04
smaczne, lubię takie bułeczki serowe :)
iwi 15.03.2013 07:11
Wyglądają smakowicie.
Karolcia12 14.03.2013 22:38
z chęcią bym jedną zjadła
treonina 14.03.2013 22:19
ładnie się prezentują!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak