Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń wieprzowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 500 g
sól
musztarda 2 łyżki
Majeranek suszony Prymat 2 łyżki
olej 4 łyżki
Czosnek suszony Prymat 150 ml
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń wieprzowa

posmaruj mięso olejem i musztardą, posyp mięso przyprawami

Do rozgrzanego piekarnika 180 st C włóż mięso w rękawie i piecz ok 80-90 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta2208 12.03.2013 19:11
polecam karkówkę do tego :)
SmacznaPyza 12.03.2013 18:46
mięso wieprzowe bez kości to może być bardzo różne - co polecasz do takiej pieczeni, jaką część tuszy ?
Babciagramolka 12.03.2013 18:00
Piękni zarumieniona
Gary Michy 12.03.2013 17:48
Super wygląda ta pieczeń, pycha! :)
migotka28 12.03.2013 16:24
uwielbiam taką wędlinkę
aneta2208 12.03.2013 16:05
mięciutkie wychodzi :)
Piotr-21 12.03.2013 16:02
aż ślinka cieknie
Marta1986 12.03.2013 16:00
pyszności pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak