Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała główka
oliwki zielone 1 mały słoiczek
marchew 1 dużą
kopeerek 1/2 pęczka
rzodkiew biała 1 sztuka
bazylia 1/2 lyżeczki
oregano 1/2 łyzeczki
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska

Kapustę pekińsko płuczemy, siekamy. Marchew i Rzodkiew obieramy ścieramy na tarce.Koperek płuczemy, siekamy. Wszystko łączymy. Dodajemy bazylię, oregano, oliwki. Dodajemy oliwę i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak