pierogi podane inaczej

pierogi podane inaczej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

    do smazenia
  • śmietana

    4 łyżki
  • majonez

    4 łyżki
  • czosnek

    3 ząbki
  • zioła prowansalskie

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dowolne pierogi, które robimy - wiadomo,że najlepiej smakują na świeżo. Jednak na drugi dzień najczęściej odsmażamy pierogi.Ja proponuję je usmażyć na głębokim tłuszczu lub frytkownicy,podane z dipem czosnkowym (majonez mieszamy ze śmietaną, wyciskamy czosnek i dodajemy zioła.Mieszamy.). są przepyszne.Polecam.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łucja

11.03.2013 12:42
ciekawy pomysł :) szkoda że u mnie nie zostają nigdy pierogi :D

IZABELA29

19.02.2013 10:49
fajna propozycja

babcia

30.05.2012 09:21
fajne

Małgorzata106

23.03.2012 19:35
super

Jolanta40

22.02.2012 07:19
pyszności

edyta44

06.12.2011 10:58
pycha

ogi18

30.11.2011 16:13
pomysłowe

manaika

04.07.2011 14:32
ciekawie

usmiech

08.06.2011 23:02
dobre

pacpaw

19.04.2011 21:37
ale apetyczniejsze od tych tradycyjnie podanych

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat