Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rybę kroimy na porcje. Każdą z porcji oprószamy solą i pieprzem, następnie panierujemy w jajku, mące lub bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    z selerem jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne danie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    migotka28

    moje ulubione danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !