Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
tuńczyk 1 puszka
kiełki fasoli mung 1 mała puszka
majonez 5 łyżek
fasola 1 mała puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem

Ryż ugotować i ostudzić.Tuńczyka,kiełki fasoli oraz kukurydzę osączyć i wymieszać z ryżem.Dodać majonez,doprawić pieprzem i dokładnie wymieszać.(Mała puszka ok 130-140 g)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 17.02.2014 12:03
smaczna sałatka :)
Dorota59 31.10.2013 08:06
robię podobną
adelajda 02.08.2013 22:20
bardzo lubię sałatki z ryżem
caralajna 21.04.2013 06:12
smaczna sałatka
agnieszka214 25.02.2013 11:05
bardzo aptetyczne
gosia56 25.02.2013 10:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak