Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z salsefią

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

salsefia 50 dag
anchois 3 dag
majonez 5 łyżek
oliwki czarne 5 sztuk
cytryna 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z salsefią

Salsefię umyć i dokładnie oczyścić, wodę zagotować, lekko posolić i wrzucić do niej salsefię. Ugotować do miękkości. Po ugotowaniu należy odcedzić, przestudzić, a następnie pokroić. Włożyć do salaterki, polać sokiem z cytryny, majonezem i dokładnie wymieszać. Połączyć z anchois i oliwkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 06.12.2013 09:20
bardzo smaczna
IKrakowianka 19.08.2012 09:21
Samo zdrowie
szajba2 21.04.2011 13:50
nie będę ryzykował
Barbara55 05.03.2011 15:57
ja też
bami 23.01.2011 12:13
pierwszy raz słyszę o salsefii! :D
iwa643 24.09.2010 07:19
ciekawe smaki
aneta69 02.09.2010 21:49
ciekawe
IlonaAlbertos 13.07.2010 00:50
Małgorzato to takie warzywo z korzeniem, jak marchewka, czy pietruszka.
Iwusia 04.07.2010 10:19
do*
Iwusia 04.07.2010 10:19
A powracając co przepisu to musi być smaczne :)
Iwusia 04.07.2010 10:18
To takie warzywo - ma dużooooo witamin :) i jest dobre w smaku ;)
Małgorzata113 29.06.2010 14:09
Co to jest ta salsefia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak