Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do jajek na Wielkanoc

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan 1 słoik
jabłka 2 sztuki
ogórki kiszone 2 sztuki
śmietana 1/2 szklanki
majonez 1/2 szklanki
pieprz do smaku
sól do smaku
jajko 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do jajek na Wielkanoc

Majonez , chrzan , śmietanę połączyć z startym jabłkiem i pokrojonym w małą kostkę ogórkiem. Doprawić do smaku.

Jajka ugotować, obrać przekroić na pół , ułożyć na talerzu i polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gary Michy 21.02.2013 19:28
coraz więcej wielkanocnych przepisów! Super! :)
ewka1978 21.02.2013 19:10
przepis przyda się już niedługo
Rafał10 21.02.2013 19:02
smacznie wygląda ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak